+387 33 659 442 info@mpslab.ba
O NAMA

Mi nudimo rješenja, vi se razvijate

Ovlašteni smo zastupnici i distributeri najvećih svjetskih brendova Metrohm, Buchi, Pamas, Astell, Testo, PHCbi, Durridge,…

MEDICINE PHARMACY SERVICE

MPS Lab d.o.o.

Našim kupcima nudimo podršku u području mjerne, procesne i laboratorijske opreme, instalacije i kvalifikacije opreme, pilot i industrijskih sistema, razvoj analitičkih metoda, upoznavanje sa pravilnim radom instrumenata.

Iz poštovanja prema našim kupcima nudimo vrhunsku mjernu, procesnu i laboratorijsku opremu koja se istovremeno koristi u priznatim svjetskim kompanijama i njihovim laboratorijama.

Prepoznali smo kupce koji našom opremom nadograđuju svoje proizvode i procese proizvodnje te postižu njihov visok kvalitet. Iz obaveze prema očuvanju okoliša nastojimo da produžimo radni vijek opreme koju održavamo, i na taj način već 15 godina izvodimo usluge održavanja, umjeravanja i kvalifikacije opreme.

Društvo MPSLab d.o.o., sa sjedištem u Sarajevu, BiH je 2006. godine osnovao gdin. Ermin Operta.

Misija

Misija društva MPSLab d.o.o. je podrška korisnicima naših usluga u pronalaženju kompletnih rješenja u području proizvodnih procesa, mjerne i laboratorijske opreme kao i podrška u vidu instalacije, umjeravanja, kvalifikacije i održavanja opreme.

Vizija

Vizija našeg društva je primjena znanja i dugogodišnjeg iskustva za potrebe zadovoljenja korisnika naših usluga i poboljšanje kvaliteta usluga u svim segmentima našeg poslovanja.

NAŠI KLIJENTI

Stručnost na prvom mjestu

Mnogi zadovoljni klijenti su nas prepoznali kao stručnog i pouzdanog partnera, među koje ubrajamo brojne domaće i inozemne firme poput: Bosnalijek, Hemofarm, Farmavita, Pharmamed, Coca Cola, Banjalučka pivara …

S obzirom na dugogodišnje iskustvo i stručnost našeg tima, naši klijenti su u nama prepoznali pouzdanog, odanog i odgovornog partnera.

Stupimo u kontakt