+387 33 659 442 info@mpslab.ba

PHCBI

Frižideri, zamrzivači, komore i inkubatori za profesionalnu kontrolu temperature i uslova.

PHCBI

Frižideri i zamrzivači

 

Biomedicinski zamrzivači

PHCbi biomedicinski zamrzivači nisu samo pogodni za efikasno skladištenje vakcina i uzoraka za dijagnozu, već su sasvim pogodni i za temperaturne testove i starenje. Prirodni rashladni mediji u ovim PHCbi zamrzivačima i mala potrošnja energije doprinose politici društvene odgovornosti svake kompanije.

Biomedicinski zamrzivači (-30 °) se mogu koristiti za skladištenje svježe i smrznute krvi i vakcina, ali i za skladištenje enzima za istraživanje.

Zamrzivači Biomedical (-30 °) – Pro dostupni su u različitim kapacitetima, od 138 litara do 690 litara.

“Precizno kontrolisano skladištenje” biomedicinski zamrzivači iz serije (-40 °) – Pro PHCbi nude pouzdano i skladištenje na temperaturama nižim od -40 ° C.

Zamrzivači s ultra niskom temperaturom

  • Energetski efikasan kaskadni sistem hlađenja
  • Inverterska tehnologija
  • Dvostruki sistem hlađenja (TwinGuard)
  • Patentirane VIP vakuumske izolacione ploče
  • Krioprezervacija
  • Certifikacija medicinskih uređaja
  • Ugljikovodična rashladna sredstva
  • Hibridno hlađenje vodom

MBR Blood blank frižideri

Dizajniran da udovoljava kriterijima AABB, uz obezbjeđenu stabilnu i pouzdanu kontrolu temperature koristeći PHCbi originalnu tehnologiju: Specijalni visoko efikasni kompresor koji je dizajnirao i razvio PHCbi, kako bi omogućio brzo hlađenje i tihe performanse za svaki model.

MPR Farmaceutski frižideri

MPR farmaceutski frižideri posebno su dizajnirani da udovoljavaju farmaceutskim propisima. Izuzetna temperaturna ujednačenost je uparena sa laganim pristupom kalibraciji kako bi se zadovoljili kritični validirani propisi o skladištenju. Senzor Thermistor prati temperaturu u komori, dok mikroprocesorske kontrole osiguravaju održavanje precizno postavljene temperature. Čak i sa čestim otvaranjima vrata, ventilator za cirkulaciju omogućava brzi oporavak temperature za stabilno okruženje za očuvanje pod uticajem temperature okoline.

PHCBI

Inkubatori

 

IncuSafe CO2 Inkubatori

IncuSafe CO2 inkubatori su poznati širom svijeta po svojoj visokoj kvaliteti. Stvaranje uspješnih ćelijskih kultura zahtijeva inkubator koji ima visoku razinu preciznosti, sigurnosti te je jednostavan za upotrebu. IncuSafe nudi širok izbor inkubatora za ćelijsku kulturu koristeći naprednu tehnologiju za izvanrednu  kontrolu temperature i CO2 (i O2 za neke modele) u obradi različitih ćelijskih kultura. Ovi CO2 pružaju dugoročne performanse, izuzetno su pouzdani i održivi.

IncuSafe Multitags Inkubatori

Multigas inkubatori PHCbi dizajnirani su za širok spektar primjene u biomedicinskim, farmaceutskim, medicinskim i kliničkim istraživanjima. Da bi se precizno kontrolisala razina CO2 i razina O2, ugrađen je automatski zračni jastuk. Ovaj sistem pomaže u postizanju stabilnog okruženja kultura stanica.

MIR Grijni inkubatori

Initutivni i lako operativni grijni inkubatori MIR pružaju precizno i stabilno inkubacijsko okruženje za širok raspon primjena, uključujući biološka istraživanja i studije zaštite okoliša.

MIR Rashladni inkubatori

Preciznost, ponovljivost i pouzdanost u laboratorijskim ispitivanjima ključni su za izbjegavanje ugrožavanja uzoraka, rezultata ili čitavih istraživačkih projekata. MIR programibilni rashladni inkubatori nude izuzetnu tačnost, pouzdanost i fleksibilnost, kao i vrijednost za novac i poboljšanu efikasnost. Laboratorije širom svijeta i iz različitih industrija imaju koristi od izvanrednih performansi MIR rashladnih inkubatora.

PHCBI

Sterilizatori

 

Laboratorijski autoklavi

Prikladna sterilizacija na zahtjev nudi veliku fleksibilnost autoklavima sa najviše punjenja, MLS, popularna je metoda sterilizacije današnjih istraživačkih laboratorija. Ovi pouzdani autoklavi koji štede energiju su samostalni i jednostavni za upotrebu idealni su za širok spektar primjene.

Stupimo u kontakt