+387 33 659 442 info@mpslab.ba

Julabo

Savršena tehnologija kontrole temperature za precizno i jednostavno regulisanje temperature.

Julabo

Pravo mjesto za visokokvalitetna, pouzdana i snažna rješenja za kontrolu temperature

JULABO više od 50 godina kontinuirano postavlja nove standarde za kontrolu temperature tečnosti. Visokokvalificirani inženjeri i tehničari koriste svoje iskustvo i stručnost za kontinuirano poboljšavanje postojećih proizvoda kao i razvoj pionirskih tehnologija za budućnost. Njihov cilj je da kupcima uvijek ponude najbolje moguće rješenje.

 

Rashladni cirkluatori

Tehnologija hlađenja od -95 ° C do +200 ° C

Visoko dinamični sistemi kontrole temperature

Vrhunac temperaturne tehnologije

Napredna tehnologija upravljanja i mali rezervoar tekućine u kadi omogućuju visoko dinamične sisteme za kontrolu temperature za postizanje brzog zagrijavanja i hlađenja. To daje mogućnost brzog rješavanja teških temperaturnih izazova.

Recirkulirajući hladnjaci

Hlađenje ekološki i ekonomično

JULABO hladnjaci mogu podnijeti gotovo sve potrebe za hlađenjem u laboratorijama ili industrijskim okruženjima. Njihova efikasnost čini ih ekološkom i ekonomičnom alternativom hlađenju vodom iz slavine. Kompaktni modeli JULABO idealni su za postavljanje na ili ispod laboratorijske klupe. JULABO nudi nekoliko moćnih modela sa do 20 kW rashladnog kapaciteta za primjenu u industrijskim okruženjima.

Grijni cirklutori

JULABO cirkulatori za visoke temperature +20 ° C do +300 ° C

Vodena kupatila

Potpuno nova PURA vodena kupatila visoke kvalitete. Praktična. Izdržljiva.

JULABO vodeno kupatilo je bez problema i bez održavanja u svakodnevnim operacijama. Jednostavan, intuitivan rad i visoka kvaliteta materijala i komponenata. Rezultat su funkcionalne i visokokvalitetne vodene kupke koje olakšavaju redovitu primjenu temperature u laboratorijima i, zahvaljujući svom izdržljivom dizajnu, mogu izdržati stalna opterećenja bez ikakvih problema.

Treseće vodeno kupatilo

JULABO nudi optimalnu pogodnost za korisnika sa membranskom tipkovnicom zaštićenom od prskanja vodom i svijetlim MULTI-DISPLAY (LED) za prikaz do četiri različite vrijednosti. Vrhunska mikroprocesorska tehnologija sa PID regulacijom temperature osigurava optimalnu temperaturnu stabilnost u vodenoj kupelji. Podesive funkcije upozoravanja gornje i donje temperature štite uzorke. Nizak nivo tečnosti pokreće potpuno isključivanje. Vodene kupke za tresenje JULABO pogodne su za neprekidan rad bez nadzora. Spremnik za kadu i svi dijelovi koji dodiruju tekućinu za kupanje izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

 

Stupimo u kontakt