+387 33 659 442 info@mpslab.ba

Astell Scientific

Ovlašteno zastupništvo proizvođača autoklava – Astell Scientific. Laboratorijski, medicinski i farmaceutski autoklavi različitih zapremina.

Astell

Autoklavi

 

33 – 63 L Stoni autoklavi

Plug & play. Niska potrošnja vode i struje. ‘Benchtop’ auotklav dostupan je u tri veličine i potpuno je samostalan. Ove jedinice ne zahtijevaju vodovod, nego samo standardno jednofazno napajanje. Asortiman je dostupan kao „Classic“ ili „Ecofill“

63 L Kompaktni autoklavni asortiman sa punjenjem sa vrha

Prenosivi i samostalni. Bez zahtjeva za instalaciju. Dostupni u dvije verzije.

95 – 135 L Autoklavi sa punjenjem sa vrha

Nude povećane veličine komore u usporedbi sa „Compact“ jedinicama, kao i napredne opcije koje nisu dostupne u autoklavima manjih veličina, uključujući integrisane parne generatore, jednostavne/ napredne opcije vakuuma i hlađenja.

120 – 344 L Autoklavi sa punjenjem na prednjoj strani

Nude pet veličina komora, povećanih zapremina od najvišeg raspona punjenja. Raspon prednjeg punjenja autoklava ‘Swiftlock’ omogućava korisniku veći izbor opcija koje nisu dostupne na manjim rasponima, kao i lak pristup punjenju.

120 – 344 L Autoklavi kliznih vrata sa kružnom komorom

Klizni autoklav sa prednjom kružnom komorom od 120 do 344 litara dostupan je u pet veličina komora. Pristup punjenju je kroz klizna vrata što znači da uređaj zahtijeva manje operativnog prostora od poda sa zglobnim vratima.

Sistem za dekontaminaciju otpadnih voda

Vrste otpadnih voda razlikuju se za svaki projekat. 

Sve jedinice se izrađuju po narudžbi i kao takve su veoma prilagodljive.

Više informacija na sljedećem LINKU

BROŠURA

 

250 – 1200 L Kvadratni autoklavi sa duplim vratima

Raspon autoklava sa duplim vratima od 250 do 1200 litara idealan je za objekte sa zahtjevima za čistoću BSL-3/4 ili za rad u određenom prostoru ili ‘čistoj sobi’

125 – 360 L ECO autoklavi

Asortiman je idealan za sterilizaciju osnovnih predmeta i pogodan je za većinu laboratorijskih predmeta koji se steriliziraju poput staklenog posuđa, plastike i medija itd.

125 – 735 L Kvadratni auotklavi

Raspon autoklava SQUARE od 125 do 735 litara je lako prilagodljiv i ima niz različitih veličina komore. Asortiman SQUARE najpoznatiji je Astellov asortiman autoklava sa kvadratnim komorama, koji mogu sterilizirati gotovo sve.

600 – 1400 L kvadratni MAX autoklavi

Asortiman autoklava SQUARE MAX od 600 do 1400 litara može sterilisati gotovo sve i lako je prilagodljiv, sa nizom različitih veličina komore. Raspon SQUARE MAX idealan je za velike propusne situacije ili velika opterećenja.

33 – 153 L Autoklavi „Duaclave“

Duaclave sadrži dvije identične komore, jedna neposredno iznad druge, u rasponu od 33 L, 43 L i 63 L. Kombinirajući dvije jedinice unutar jednog okvira, dvije komore djeluju potpuno neovisno.

Kompaktni generatori pare

Samostalni kompaktni sistem generatora pare od 24-48kW i 72kW, može obezbjediti direktnu opskrbu parom drugoj opremi koja zahtjeva trenutnu paru u sistemu.

Astell generatori pare su dizajnirani i napravljeni u Velikoj Britaniji i idealni su za sterilizatore, siseme za dekontaminaciju otpadnih voda, preparatore medija, bioreaktore, fermentore i za opskrbu toplinom u bioinženjerskim i biohemijskim objektima.

Stupimo u kontakt