• Nedima Filipovića 12, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
  • +387(0)33 65 94 42

O društvu

onama

O društvu

MPS-Lab d.o.o. je društvo registrovano za prodaju i servisiranje instrumenata i opreme u farmaceutskoj, hemijskoj i prehrambenoj industriji i medicini. Sjedište društva je u Sarajevu, u ulici Nedima Filipovića 12, Bosna i Hercegovina a osnovano je 2006. godine.

Misija

Misija društva MPS-Lab d.o.o. je podrška našim klijentima u pronalaženju kompletnih rješenja u laboratorijama i proizvodnim procesima u vidu instalacije i puštanja u rad  instrumenata te razvoj analitičkih metoda.

Pored podrške na polju laboratorijskih analiza pružamo podršku u kvalifikaciji instrumenata i opreme: parni i suhi sterilizatori, rashladne i klimatske komore i skladišta, automatski titratori (potenciometrija, termometrija, fotometrija, Karl-Fischer i kulometrija) i pH/ Ion/ konduktometri, procesni analizatori za kontinuirano praćenje analita, ionski hromatografi, voltametrija i CVS, instrumenti za analizu stabilnosti, NIRS, software i umrežavanje instrumenata u laboratoriji, digestori, čisti prostori, laminarne komore, oprema za kontrolu temperature, laboratorijska ultrazvučna oprema, pećnice za žarenje, oprema za testiranje tableta u farmaciji (topivost, tvrdoća, drobljivost, dezintegracija), sistemi za proizvodnju prečišćene i ultra čiste vode.

KVALITET KAO IMPERATIV !

Klijentima svakodnevno stojimo na raspolaganju, savjetima koji su nam povjereni od strane proizvođača instrumenata i ostalih suradnika, te izlaskom na lice mjesta. Uposlenici firme su adekvatno obučeni i kvalificirani, te prisustvuju redovnim seminarima, školovanjima kako bi naše usluge i proizvode podigli na viši nivo.

Vizija

Naša vizija je primjena našeg znanja i dugogodišnjeg iskustva za potreba zadovoljenja naših klijenata i održavanje kvalitet usluga u svim segmentima svog poslovanja, a za dobrobit društva.

Cilj

Naš cilj je povećati kvalitet i obim usluge u području prodaje i servisne podrške kroz postojeće i nove klijente, poboljšati marketing aktivnosti educiranjem našeg osoblja te kontinuirano pratiti zahtjeve i potrebe tržišta.

Politika kvaliteta